marime text:

Trei romani condamnati la inchisoare pe viata in Italia, pentru un dublu asasinat

Trei cetateni romani au fost condamnati la inchisoare pe viata in Italia pentru un dublu asasinat comis in aprilie 2009 in orasul italian Neapole, victimele fiind un cunoscut om de afaceri italian si sotia acestuia, informeaza Corriere della Sera.
Trei romani condamnati la inchisoare pe viata in Italia, pentru un dublu asasinat
Omul de afaceri italian Francesco Vittorio Ambrosio (77 de ani) si sotia sa Giovanna Sacco (72 de ani) au fost omorati pe 15 aprilie 2009 in vila lor, situata intr-un cartier de lux din orasul Neapole.
 
In acest caz au fost arestati trei romani cu varste cuprinse intre 23 si 25 de ani - Marius Vasile Acsiniei, care lucrase in vila victimelor, Valentin Dumitriu si Calin Petrica.
 
Procurorii cerusera condamnarea la inchisoare pe viata doar pentru Valentin Dumitriu, considerat autorul crimelor. Pentru ceilalti doi romani, acuzati de talharie in forma agravata, procurorii cerusera maxim 25 de ani de inchisoare.
 
Cu toate acestea, judecatorul Nicola Miraglia i-a condamnat cei trei romani la inchisoare pe viata.
 
Cei trei romani au fost depistati prin interceptarea telefoanelor mobile furate din casa victimelor, dupa ce unul dintre suspecti i-a dat telefon mamei sale, in Romania, pentru a-i spune ce a facut.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu