marime text:

Tratamente cu BOTOX dupa GRATII pentru regina traficantilor de droguri din Mexic!

Sandra Avila Beltran, supranumita si Regina Pacificului sau Regina traficantilor de droguri, care este in inchisoare din 2007, se bucura de un tratament special dupa gratii.
Tratamente cu BOTOX dupa GRATII pentru regina traficantilor de droguri din Mexic!

Ca sa-si mentina frumusetea, in luna ianuarie, Sandra Avila Beltran a facut injectii cu botox, o procedura total interzisa in asemenea imprejurari. Insa regina cartelurilor mexicane de droguri a reusit sa fie convingatoare si l-a determinat pe seful centrului medical din penitenciarul Santa Martha Acatitla sa incalce regulamentul pentru ea. Asta l-a costat locul de munca.

Sandra Avila Beltran este inca in arest preventiv, pentru trafic de droguri, spalare de bani si aderarea la o grupare de crima organizata, insa are sperante ca va fi eliberata curand si de aceea vrea sa-si conserve frumusetea.

Femeia este unul din liderii cartelului de droguri Sinaloa si este iubita unui cunoscut traficant, Juan Diego Espinoza Ramirez. Exista posibilitatea sa fie extradata in Statele Unite, pentru ca este suspectata ca a cooronat o operatiune in urma careia 9 tone de cocaina au fost introduse in aceasta tara.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu