marime text:

Traieste fara o bucata din CRANIU, dupa ce a fost lovit cu un CIOCAN!

Un adolescent din Marea Britanie se poate considera norocos ca traieste, dupa ce o lovitura violenta cu un ciocan l-a lasat fara o parte din craniu. Oasele au fost pur si simplu zdrobite, iar doctorii au trebuit sa-i taie din craniu, ca sa-i salveze viata.
Traieste fara o bucata din CRANIU, dupa ce a fost lovit cu un CIOCAN!

Initial, doctorii i-au spus mamei lui Ben Maycock ca au dubii privind sansele lui de supravietuire si ca ar trebui sa se pregateasca pentru ce e mai rau. Creierul baiatului de 17 ani incepuse sa se umfle, astfel ca doctorii au fost nevoiti sa-i taie pur si simplu o parte din cap. Asta i-a salvat viata adolescentului, dar l-a lasat cu o gaura uriasa in partea stanga.

Ben a stat apoi trei saptamani in coma, dupa care a fost din nou operat, pentru a-i fi indepartate cheagurile de sange din creier. El urmeaza in prezent sedinte de fizioterapie, pentru a-si putea folosi din nou mana dreapta si piciorul drept.

Doctorii spera ca intr-o buna zi sa-i reconstruiasca baiatului craniul, insa au avertizat ca asta ar putea dura ani intregi.

"A fost un soc atunci cand mi-am vazut capul. N-am fost speriat inainte, dar dupa ce mama mi l-a aratat in oglinda, am inceput sa plang. Fizioterapia este frustranta. Vreau sa merg, dar pur si simplu nu pot. Mi-am propus sa reusesc sa merg din nou pana la Craciun. Nu ma intereseaza ca oamenii se holbeaza la mine cand ma vad. Sunt doar bucuros ca sunt in viata si ca am iesit din spital", a declarat Ben.

Doi barbati vor aparea in fata tribunalului luna urmatoare, in cazul incidentului caruia i-a cazut victima adolescentul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu