marime text:

TOP 4 cele mai STUPIDE infractiuni din Polonia

Or fi multi prosti imprastiati in toata lumea, dar Polonia se "mandreste" cu cativa dintre cei mai tembeli hoti pe care i-a vazut pamantul. Vezi topul pe ultimul an.
TOP 4 cele mai STUPIDE infractiuni din Polonia

In iulie, in orasul Gdynia, un barbat de 26 de ani a incercat sa fure o placuta de inmatriculare de la o masina. Hotul era atat de beat incat n-a realizat ca fura de la o masina a politiei in care, culmea, erau si 2 ofiteri!

In aprilie, in Varsovia, politistii au retinut un barbat care furase un sul de hartie igienica dintr-un restaurant, distrugand in timpul "jafului" un suport ce valora 120 de dolari. Conform legii, hotul risca 10 ani de inchisoare.

Read more

In martie, in Lublin, doi tineri au furat 6000 de zloti (circa 2500 de dolari) din fondul unei asociatii de locatari. Au pus banii intr-o punga de plastic, dar hartiile erau atat de grele incat au rupt punga. Hotii au rupt-o si ei, dar la fuga cu doar 300 de zloti. Politistii au avut o misiune usoara in a-i gasi pentru ca unul dintre ei si-a trecut adresa pe punga abandonata.

Nu in cele din urma, un barbat de 55 de ani risca inchisoarea pentru ca a incercat sa se ascunda de politisti. Acestia au plecat in cautarea lui intr-o zona rau-famata a orasului Mazovetsky, unde l-au gasit "camuflat" in MASA pe care cativa betivi jucau poker.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu