marime text:

TINE-TE DE NAS! El e omul care nu s-a mai spalat de 37 DE ANI, dintr-un motiv incredibil!

Apa si sapunul sunt cei mai mari inamici ai unui indian in varsta de 65 de ani, care nu s-a mai spalat si nici macar nu s-a mai tuns, din 1974, la putin timp dupa ce s-a casatorit.
TINE-TE DE NAS! El e omul care nu s-a mai spalat de 37 DE ANI, dintr-un motiv incredibil!

Kailash Singh si-a explicat decizia incredibila, spunand ca un preot i-a garantat ca va avea un fiu, daca ii va urma sfatul. Desi vecinii au ras de el, spunand ca va fi norocos daca-si va convinge sotia sa se culce cu el, omul a fost urmarit de un ghinion teribil - are nu mai putin de sapte fete.

De profesie vacar, barbatul sta pe camp cat e ziua de lunga, suportand temperaturi care ating si 47 de grade Celsius. Cu toate acestea, sigura igenizare de care are parte este o "baie de fum", in fiecare seara, care include fumatul de marijuana, preaslavirea zeilor si dansul in jurul focului. El sustine ca "baia de fum" inlatura complet mirosul transpiratiei.

Ajunsa in pragul disperarii la un moment dat, familia lui Singh a incercat sa-l imbaieze pe acesta cu forta, insa omul s-a luptat cu toate rudele si a reusit sa scape cu fuga.

"Spune ca prefera sa moara decat sa faca o baie si ca numai un fiu l-ar face sa se razgandeasca. Treaba asta dureaza de atatia ani, incat ne-am obisnuit cu el", spune resemnata sotia indianului.

Femeia chiar l-a amenintat ca nu se va mai culca alaturi de el, daca nu se spala, insa ea a fost cea care a cedat - s-a gandit ca trebui sa-i fie loiala si sa stea alaturi de el, ignorand mirosul.

"Oamenii nu-mi inteleg decizia, dar nu ma voi razgandi, pentru ca e alegerea lui Dumnezeu, nu a mea. Poate cand ma voi naste din nou, ma voi spala", spune Singh. El ia totusi contact cu apa, dar doar pentru a se spala pe maini si pe dinti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu