marime text:

TERIFIANT! Ultimele clipe din viata unui tanar IMPUSCAT IN CAP, in timp ce incerca sa-si apere tatal!

O camera de supraveghere a surprins secunda fatala in care un tanar din Turcia, este impuscat in cap de la mica distanta. Dogukan Umut (23 de ani) incerca sa-si apere tatal, care avea un conflict cu un manager de banca inarmat.
TERIFIANT! Ultimele clipe din viata unui tanar IMPUSCAT IN CAP, in timp ce incerca sa-si apere tatal!

Victima studia in Marea Britanie si se afla intr-o vacanta de trei zile in Adana, orasul sau natal.

Tragedia s-a petrecut in luna ianuarie a acestui an. Tatal tanarului i-a spus functionarei bancii la care era client de mai mult timp ca refuza sa plateasca un comision pentru transferul sumei de 100.000 de lire turcesti (aproximativ 43.000 de euro). Femeia sustine ca a fost jignita si i-a povestit totul sotului ei, care s-a dus inarmat la biroul tatalul lui Dogukan, pentru a-l face sa-si ceara scuze.

"In cateva secunde am devenit un criminal", a povestit la proces Soner Atac. El sustine ca a fost provocat si crezand ca va fi atacat, a intrat in panica si a apasat pe tragaci.

In timp ce Atac sustine ca imaginile firmate de camerele de supraveghere dovedesc faptul ca se afla intr-o situatie delicata, tatal tanarului ucis afirma ca Dogukan a fost impuscat de mai multe ori, chiar si dupa ce a cazut la pamant.

Procurorul a cerut pedeapsa cu moartea pentru Soner Atac. Judecatorul a cerut un ragaz, pentru studierea filmarii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu