marime text:

Talharul cu masca Ku Klux Klan! A semanat groaza intr-un orasel canadian/ VEZI VIDEO

De cateva zile, locuitorii din oraselul canadian Moncton nu-si mai gasesc linistea… Un talhar cu fata acoperita cu o masca specifica organizatiei rasiste Ku Klux Klan a dat o spargere la un magazin, iar oamenii se tem sa nu fie doar inceputul unui val de asalturi.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politia a tinut cateva zile in secret acest caz, dar dupa ce tot orasul a aflat despre jaf, chiar a dat publicitatii imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Spera ca talharul va fi recunoscut si arestat si astfel vor fi preintampinate alte incidente care sa instaureze haosul in oras.
 
Din imagini se vede cum individul mascat sparge usa magazinului cu o ranga, il urmareste pe vanzator care insa reuseste sa se ascunda, iar apoi cu aceeasi ranga sparge casa de marcat din care ia toti banii, apoi paraseste magazinul.
 
Pentru locuitorii din oras acesta nu este doar un simplu jaf… ei se tem de o revenire a organizatiei Ku Klux Klan, care a tinut sub teroare populatia in trecut.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu