marime text:

Suspect ucis cu zeci de focuri de arma de politisti, dupa o urmarire in trafic/ VIDEO

Patru politisti din statul american Ohio se pot intoarce la serviciu, la cateva zile dupa ce au fost acuzati ca au impuscat mortal un barbat utilizandu-si abuziv armamentul din dotare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Inregistrarea camerei de pe masina de politie le-a dovedit anchetatorilor ca politistii au actionat regulamentar, chiar in legitima aparare.

Erau in urmarirea masinii unui barbat de 28 de ani, suspect in cel putin zece jafuri si atacuri armate, cand acesta a tras pe dreapta, a iesit din masina si a tras mai multe focuri de arma spre masina de politie. Unul din gloante l-a ranit grav pe unul din cei patru politisti.

Ofiterii au reactionat si au tras spre suspect, cand acesta se urcase deja in masina. Insa gloantele i-au nimerit zone vitale si l-au ucis.

Ulterior, in masina acestuia s-a gasit un arsenal intreg, ceea ce arata clar ca individul nu avea de gand sa se predea, ci sa reactioneze.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu