marime text:

"Super Cartelul Drogurilor", impotriva retelelor de traficanti - le-au luat cocaina de 24 miliarde de dolari

Trupele columbiene si americane, sprijinite de agenti speciali, au purtat un razboi pe viata si pe moarte cu cea mai puternica si sofisticata organizatie a narco-traficantilor din America Latina. Actionand sub numele de "Super Cartelul Drogurilor", acestia au adus, numai in Statele Unite, aproape o mie de tone de cocaina. Valoarea ei de piata - 24 de miliarde de dolari, le da ameteli pana si autoritatilor americane!  
Super Cartelul Drogurilor , impotriva retelelor de traficanti - le-au luat cocaina de 24 miliarde de dolari

Operatiunea a inceput in septembrie, intr-un port columbian, unde a fost interceptat un container suspect, aparent plin cu ingrasamant.

Mai departe s-a declansat un adevarat razboi - cu asalturi asupra laboratoarelor clandestine din jungla, unde se preparau drogurile, si zeci de arestari.

In cursul unui raid din estul Columbiei a fost arestat primul dintre cei trei sefi ai cartelului - cunoscut drept "don Claudio". Un altul, "don Lucho", a fost prins in Argentina.

Ca sa scape de politisti, traficantii foloseau toate mijloacele de transport, inclusiv vase rapide si chiar submarine artizanale.

Pana acum au fost scoase din circuit 912 tone de cocaina, cat sa incarce 55 de camioane! In strada valoreaza - 24 de miliarde de dolari!
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu