marime text:

"Sunt un diavol depravat" - marturia socanta a unui barbat care a molestat zeci de copii!

Timp de 30 de ani, un fost profesor si-a abuzat sexual zeci de elevi. Cu multi dintre ei s-a filmat si fotografiat in timpul actelor. A recunoscut tot, mai cu seama ca in casa lui a fost gasit un jurnal intim, in care si-a povestit toate experientele.
Sunt un diavol depravat  - marturia socanta a unui barbat care a molestat zeci de copii!

Kevin Garfield Ricks, de 51 de ani, din Maryland, fost profesor, a mai spus in acelasi jurnal: "sunt un diavol, un molestator atat de depravat, incat nu am nicio sansa de reabilitare."

Curios este ca in toti acesti ani niciunul din elevi n-a avut curajul sa-l denunte la politie. Abia in urma cu cateva luni un baiat de 16 ani a facut-o, iar in urma procesului fostul profesor a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare.

Kevin Garfield Ricks a fost un profesor foarte popular, care le-a castigat tot timpul increderea parintilor. Insa atunci cand ramanea singur cu un elev se transforma intr-un animal.

Ii imbata pana ii aducea in stare de inconstienta, apoi ii viola. In ultimii ani a filmat toate agresiunile, iar inregistrarile au fost gasite in locuinta lui.

Politia a spus ca in acest fel Kevin Garfield Ricks a abuzat de zeci de elevi, toti baieti, cu varste intre 11 si 17 ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu