marime text:

Spionaj sub acoperire, dar cu sanii la vedere! Rusoaica Anna recruta agentii in PAT!

Sefii MI5, serviciul secret britanic, sunt in alerta si verifica informatia conform careia rusoaica Anna Chapman, suspecta de spionaj, ar fi racolat ca agenti mai multi barbati din Anglia, pe care i-ar fi convins sa colaboreze in urma unor partide de sex. Cercul de prieteni si parteneri de afaceri ai senzualei tinere se afla deja in ancheta.
Spionaj sub acoperire, dar cu sanii la vedere! Rusoaica Anna recruta agentii in PAT!

Este investigata si posibilitatea ca Anna sa fi avut legaturi cu agentii care lucreaza sub acoperire la ambasada Rusiei din Londra. Potrivit MI5, ar putea fi vorba de 35 de persoane - jumatate din staful diplomatic - plus alti 20 de spioni rusi aflati in Regatul Unit, care nu au acoperire diplomatica, dar au vietile unor oameni obisnuiti.

Serviciile secrete britanice au intrat in actiune dupa ce autoritatile din SUA au pus-o sub acuzare pe Anna Chapman, alaturi de alte noua persoane, pentru spionaj in favoare Rusiei. Fostul sot al femeii crede ca aceasata a fost recrutata in timp ce locuiau in Londra. Tanara in varsta de 28 de ani a trait 5 ani in Marea Britanie, obtinand si cetatenia.

Anna Chapman a monopolizat atentia presei, care o compara pe apetisanta roscata cu o "Mata Hari moderna".
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu