marime text:

Spioana rusa Anna Chapman lasa inimi frante in SUA! Inclusiv a vicepresedintelui Joe Biden

Nu se stie daca este intr-adevar spioana, dar un lucru e cert: rusoaica Anna Chapman i-a lasat pe americani suspinand. Cel putin pe barbati, iar printre ei - insusi vicepresedintele Statelor Unite.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa ce frumoasa roscata a fost trimisa la Moscova, cu ocazia unui schimb de spioni intre rusi si americani, Joe Biden a exclamat, in gluma: "Daca ar fi fost dupa mine, n-am fi trimis-o inapoi".

Invitat la showul TV al lui Leno, Biden nu si-a dezmintit reputatia de glumet. L-a ajutat si moderatorul care a facut haz de capturarea Annei Chapman, rusoaica suspectata de spionaj in America.

Pastrand tonul, vicepresedintele le-a raspuns si celor care sunt de parere ca schimbul de spioni nu a fost tocmai avantajos pentru americani.

Ce anume facusera sau nu spionii nu se va afla prea curand. Cei zece au fost dusi direct la sediul serviciilor secrete ruse, imediat ce au ajuns la Moscova. Ceilalti patru, suspectati de Moscova de spionaj in favoarea Washingtonului, s-ar afla in Marea Britanie sau Statele Unite.

Unul dintre ei este Igor Sutiaghin, expert nuclear care a recunoscut in 2004 ca era informator CIA. Fratele lui a anuntat ca Sutiaghin si-a contactat familia ca sa anunte ca este la Londra.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu