marime text:

Spargatorul a 700 de locuinte a ajuns, in sfarsit dupa gratii! Judecatorul si-a pierdut rabdarea

Un tanar de 19 ani, care a spart aproape 700 de locuinte, a fost, in sfarsit, condamnat la cinci ani de inchisoare. In urma cu numai cateva luni un judecator a considerat ca hotul mai are o sansa si in loc sa-l bage la “racoare”, l-a inscris intr-un program de reabilitare.
Spargatorul a 700 de locuinte a ajuns, in sfarsit dupa gratii! Judecatorul si-a pierdut rabdarea
In octombrie, anul trecut, britanicul Bradley Wernham, de 19 ani, a recunoscut la proces ca a spart sute de case si a furat si distrus lucruri in valoare de peste un million de lire sterline.
 
Spre surprinderea tuturor, judecatorul Christopher Ball nu l-a aruncat dupa gratii, asa cum s-ar fi asteptat pagubitii, dar si politistii care au alergat dupa Wernham ani de zile. A considerat ca tanarul a dat dovada de “imaturitate” si un program de reabilitare la Politia locala ar face din el un cetatean onorabil.
 
Numai ca in ianuarie Bradley Wernham si-a reluat seria spargerilor. Miercuri, judecatorul Christopher Ball a recunoscut ca s-a inselat in cazul acestui tanar si a decis sa-l trimita la inchisoare pentru urmatorii cinci ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu