marime text:

Sotul criminal, catre politie: "fiti atenti cum intrati in casa, dorm copiii"

Un barbat din Marea Britanie si-a ucis sotia in camera in care dormea baietelul lor de nici 2 ani si a sunat apoi la politie spunand: "In casa este cadavrul sotiei, dar fiti atenti cum intrati pentru ca acolo dorm patru copii".
Sotul criminal, catre politie:  fiti atenti cum intrati in casa, dorm copiii
Ronald Tyler, de 47 de ani, era extrem de gelos si avea discutii aprinse cu sotia lui, Julie McKinley, de 40 de ani, din aceasta cauza. Cand femeia a venit prea tarziu de la o petrecere, sotul a luat foc. A urmat o discutie aprinsa, in urma careia femeia a fost strangulata de sot.
 
Ronald Tyler a sunat imediat la politie si si-a dat adresa, adaugand: “Veti gasi un cadavru, dat fiti atenti… tot acolo sunt si patru copii care dorm”.
 
Politistii care s-au deplasat la locuinta celor doi soti au fost socati cand au descoperit cadavrul femeii in camera in care dormea cel mai mic copil al cuplului – un baietel de un an si 10 luni. Ceilalti trei copii ai sotilor, trei fete cu varste cuprinse intre 4 si 8 ani, dormeau in camerele alaturate.
 
Ronald Tyler a fost retinut, iar la audieri a negat ca ar fi autorul crimei. El pare convins ca nu a comis faradalegea, iar anchetatorii cred ca era prea beat in momentul in care a savarsit crima si nu-si mai aminteste nimic

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu