marime text:

Teroristul care a detonat o masina-capcana in Suedia, impins sa comita atentatul de sotia romanca?

Sotia romanca a teroristului care a detonat o masina-capcana, la Stockolm, ar fi cea care l-ar fi impins pe barbat sa recurga la acest gest extrem. Informatia a fost publicata miercuri, de "Daily Mail".
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Bunicii tinerei infirma teoria si sustin ca relatia dintre nepoata lor si atentator era chiar una foarte frumoasa. Oamenii se feresc totusi sa o sune, dupa un asemenea soc.

Mona Thwany s-a nascut la Bucuresti, in 1982. Parintii - un irakian si o romanca - au parasit tara in 1985 si au calatorit in Algeria. In 1995, femeia a ajuns in Suedia, unde a facut liceul. Pe viitorul ei sot avea sa il cunoasca insa in Anglia, in timpul facultatii.

Potrivit presei din Marea Britanie, Taymur Abdul Wahab ar fi fost un tanar cu obiceiuri occidentale, pana sa o intalneasca pe Mona. Rudele ei ramase aici infirma teoria potrivit careia ea l-ar fi dus pe calea fanatismului si l-ar fi impins sa puna la cale acte teroriste.

Jurnalistii de la Sky News, sustin ca Taymur Abdul Wahab al Abdaly a frecventat o moschee din Luton in perioada 2006 - 2007, dar se pare că a fost exclus, din cauza opiniilor extremiste.

Taymur Abdul Wahab al Abdaly a detonat, sambata, in Suedia, explozibilul pe care il avea asupra sa, cu o zi inainte de implinirea a 29 de ani. El ar fi planuit sa ucida numeroase persoane, dar a esuat pentru ca a apasat mai repede pe declansator, potrivit unui procuror din Stockholm.

Luni, politia a perchezitionat locuinta sa din Luton, in apropiere de Londra, unde traia, din 2001, impreuna cu sotia sa romanca si cei  trei copii ai lor. Presa a speculat mult faptul ca mezinul familiei se numeste Osama, la fel ca teroristul numarul 1 al planetei.

Mona Thwany este de negasit.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu