marime text:

Sora sotiei atentatorului din Suedia: "Mona nu stia despre atac"

Sora romancei Mona Thwany, Nora, a declarat pentru cotidianul britanic Daily Mail ca aceasta nu stia nimic despre planurile sotului ei, Taimour Abdulwahab Al-Abdaly, presupusul autor al atacului esuat din Stockholm, si ca intreaga familie este socata.
Sora sotiei atentatorului din Suedia:  Mona nu stia despre atac
"Sora mea nu stia nimic, atat ea, cat si familia sunt in stare de soc", a declarat Nora Gharbi, in varsta de 24 de ani.
Ea a adaugat ca familia este "furioasa" in legatura cu atacul planificat de Taimour Abdulwahab Al-Abdaly, precizand ca sora ei si cei trei copii ai acesteia au stat intr-un adapost temporar pe durata perchezitiei casei lor de catre politie.
 
Bunicul Monei Thwany, Vasile Nedelcovici, a declarat ca atacul sinucigas al lui Taymur a adus familia in pragul disperarii: "Eu si sotia mea suntem foarte suparati si foarte furiosi in legatura cu toate acestea", a afirmat el.
 
Miercuri, jurnalistii de la Daily Mail sutineau ca bunica Monei a declarat ca nepoata ei ar fi fost cea care si-a transformat sotul intr-un kamikaze.
 
Potrivit presei din Marea Britanie, Taymur Abdul Wahab ar fi fost un tanar cu obiceiuri occidentale pana sa o intalneasca pe Mona. Rudele ei infirma insa teoria potrivit careia ea l-ar fi dus pe calea fanatismului si l-ar fi impins sa puna la cale acte terorist.
 
Va reamintim, Taymur Abdul Wahab al Abdaly a detonat, sambata, explozibilul pe care il avea asupra sa pe o strada aglomerata din capitala suedeaza, Stockholm. Se pare ca acesta a planuit sa ucida mai multe persoane, dar a esuat pentru ca a detonat explozibilul prea devreme.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu