marime text:

Sinuciderea prin... CROCODILI - cel mai sinistru mod prin care isi poate lua viata un om

Un barbat de 40 de ani, din Africa de Sud, a ales sa-si puna capat zilelor in cel mai cumplit mod cu putinta, dupa ce a ajuns la concluzia ca relatia cu iubita lui nu are niciun viitor.
Sinuciderea prin... CROCODILI - cel mai sinistru mod prin care isi poate lua viata un om

In urma cu doua saptamani, barbatul, David Lubisi, muncitor la o ferma, tatal a trei copii, le-a spus prietenilor lui ca planuia sa se ofere hrana pentru crocodili, pentru ca nu mai suporta sitatia in care se afla.

La cateva zile dupa ce le-a facut aceasta marturisire prietenilor lui cei mai buni de la locul de munca, barbatul a disparut fara urma. Investigand cazul, politistii sunt suta la suta convinsi ca David Lubisi s-a aruncat intr-un rau care este populat de crocodili.

Anchetatorii i-au refacut traseul si sunt probe clare ca el s-a indreptat spre rau, insa nu a fost gasita nicio ramasita pentru ca barbatul, cel mai probabil, a fost mancat cu tot cu haine de crocodili. In schimb, politia a gasit un martor care spune ca in preajma zilei in care se presupune ca David Lubisi s-a aruncat in rau a vazut timp de patru zile la rand un crocodil cu o mana blocata intre dinti.

Sora barbatului suspecteaza ca David Lubisi a fost aruncat la crocodili, pentru ca, spune ea, acesta nu s-ar fi sinucis doar pentru ca se certa cu partenera de viata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu