marime text:

Si-a ucis fiul diabetic cu o supradoza de insulina, numai ca sa nu i-l lase fostei iubite

Un britanic si-a ucis fiul de numai sase ani, apoi s-a sinucis, de teama ca va pierde procesul de custodie. A trecut cu greu peste despartirea de fosta iubita, dar nu accepta ideea ca aceasta va castiga custodia pentru fiul lor.
Si-a ucis fiul diabetic cu o supradoza de insulina, numai ca sa nu i-l lase fostei iubite
Chris Hall, de 52 de ani, si fiul, ca se numea tot Chris, au fost gasiti morti in casa. Daca in cazul copilului s-a stabilit ca a decedat in urma unei supradoze de insulina administrata de tata, micutul fiind diabetic de gradul I, cauzele mortii tatalui sunt deocamdata necunoscute.
 
Rachel Edwards, mama copilului, l-a parasit in urma cu trei luni pe Hall pentru un alt barbat. Odata cu plecarea ei, Chris Hall a ramas si fara serviciu, intrucat femeia in ducea zilnic cu masina la locul de munca, el neavand permis de conducere.
 
Dupa ce l-a parasit, barbatul nu a mai avut posibilitatea sa parcurga drumul pana la locul de munca.
 
Un prieten de familie a spus ca barbatul era extreme de deprimat in ultima perioada; era ingrijorat pentru situatia financiara din aceasta perioada, pana reusea sa-si gaseasca un loc de munca si pentru ca era sigur ca fosta lui prietena va profita de aceasta problema si ii lua custodia baiatului, de care el era foarte atasat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu