marime text:

Si-a tatuat GRESIT numele fostului inamic public numarul 1 din Anglia!

Fostul coleg de celula al lui Raoul Moat, barbatul care a tinut sub tensiune intreaga Anglie, vreme de cateva zile, a vrut sa-i aduca omagiu acestuia, tatuandu-si numele lui pe brat. Gestul este discutabil, insa un lucru este cert: prenumele este scris gresit!
Si-a tatuat GRESIT numele fostului inamic public numarul 1 din Anglia!

In loc de "Raoul", Nathan Flynn are tatuat pe mana "Raul", iar cand i s-a atras atentia asupra acestui lucru, el a adaugat litera "o", ce-i drept, la o dimensiune redusa. Culmea este insa ca pana si data nasterii este gresita: 01.01.1973, fata de 17.07.1973. Poate ca un prieten adevarat ar fi trebuit sa stie lucrurile acestea, a fost concluzia generala a celor care au vazut fotografiile cu tatuajul.

Raoul Thomas Moat s-a impuscat mortal, dupa sase ore de discutii cu politistii, care reusisera sa-l incolteasca. El s-a ascuns vreme de sapte zile, pentru ca la doar cateva ore dupa ce a iesit din inchisoare, si-a ranit grav fosta iubita si l-a omorat pe actualul partener al acesteia. La o zi distanta de acest incident, Moat a impuscat un politist, lasandu-l fara vedere.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu