marime text:

Si-a omorat sotia la CINCI luni dupa nunta, dupa ce ea a aflat ca o insela cu DOUA femei!

Caz socant in Anglia, unde un tanar de 27 de ani este acuzat ca si-a strangulat nevasta la doar cinci luni de la nunta, dupa ce femeia a aflat ca barbatul ei are doua amante. Dupa moartea lui Vicky Roberts (25 de ani), s-a aflat ca sotul Robert o insela si cu o a treia femeie.
Si-a omorat sotia la CINCI luni dupa nunta, dupa ce ea a aflat ca o insela cu DOUA femei!

Una dintre cele doua amante de care victima aflase era chiar una dintre prietenele ei, in timp ce a doua este o femeie care s-a culcat cu sotul ucigas la doar o saptamana de la nunta acestuia. Toate cele trei femei lucrau in acelasi loc cu Michael Roberts.

Crima a fost comisa in luna noiembrie a anului trecut, dupa ce Vicky a descoperit SMS-urile si convorbirile pe Facebook dintre sotul ei si una dintre amante. In aceeasi zi in care si-a strangulat nevasta, Michael a mers la cumparaturi cu doua dintre amante si chiar a facut sex cu una dintre ele.

La cateva zile dupa crima, Michael a incercat sa-si asunda fapta, trimitand mesaje text de pe telefonul femeii, rudelor si prietenilor, care erau ingrijorati, din care reiesea ca ea si-a parasit sotul pentru altcineva.

Cand in sfarsit a fost prins de politisti, barbatul a recunoscut ca si-a omorat nevasta, insa a sustinut ca n-a fost vorba de crima, ci de un joc erotic terminat prost. Procesul care va stabili adevarul este in plina desfasurare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu