marime text:

Si-a omorat nevasta pentru ca a ars friptura si a primit doar 18 LUNI de inchisoare!

Un director de televiziune din Marea Britanie, care si-a ucis nevasta cu o singura lovitura, furios ca femeia a ars friptura pentru cina, a fost condamnat la 18 luni de inchisoare, insa va fi eliberat inainte de Craciun.
Si-a omorat nevasta pentru ca a ars friptura si a primit doar 18 LUNI de inchisoare!

Jonathan Wicks (48 de ani) si-a lovit sotia atat de tare, incat i-a rupt lui Sarah (49 de ani) o artera de la nivelul gatului, iar aceasta a murit pe loc. Barbatul a incercat sa dispara de la locul faptei si a urlat la politistii care incercau sa-l aresteze: "Nevasta mea e moarta. Se poate sa o fi ucis-o. Credeti ca imi pasa de procedurile voastre?".

Doar ca judecatorul, care l-a laudat pe Wick pentru "viata respectabila si de succes" pe care a dus-o, a pronuntat o sentinta mai mult decat blanda, argumentand ca intre cei doi soti nu au existat si alte incidente violente.

Omul de televiziune a sustinut in timpul procesului ca a fost vorba de legitima aparare, deoarece nevasta lui a aruncat spre el cu mai multe farfurii si s-a temut ca-i va scoate ochii. El va ispasi doar jumatate din sentinta de 18 luni de inchisoare, iar apoi va fi eliberat conditionat, avand in vedere ca se afla in detentie de aproape patru luni.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu