marime text:

Si-a filmat propria moarte - povestea INCREDIBILA a imaginilor pe care nu trebuia sa le vezi!

Cameramanul Leonardo Henrichsen a murit pe strazile din Santiago, Chile si a filmat intreaga crima. Chiar si-asa, abia dupa 33 de ani identitatea criminalului a fost facuta publica.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.29 iunie 1973, Santiago, Chile. Leonardo Henrichsen, un cameraman suedezo-argentinian lucra pentru SVT si NBC si se afla langa La Moneda, palatul prezidential, incercand sa filmeze o lovitura de stat data de armata impotriva presedintelui Salvador Allende.

Un camion se opreste vis-a-vis de el si mai multi soldati incep sa coboare si sa traga in aer. Henrichsen ii filmeaza pe soldati, iar unul dintre ei trage direct in el. In timp ce zacea intr-o balta de sange, aproape mort, Henrichsen este si jefuit de filmul pe care il realizase de catre un alt soldat. Acesta insa nu stia ca in camera mai exista si o dublura a filmului.

Henrichsen a murit inainte sa ajunga la spital. Martor la evenimente a fost Eduardo Labarca, un jurnalist chilian. Acesta a reusit sa recupereze camera din canalul in care a fost aruncata si sa obtina filmul de rezerva. Imaginile cu moartea lui Henrichsen au fost scoase din tara si facute publice in intreaga lume.

Abia la 33 de ani distanta de la crima, un alt jurnalist chilian a reusit sa intre in posesia dosarului in care se afla si numele asasinului, astfel ca familia cameramanului a putut sa isi caute dreptatea in sala de judecata. Vinovatul, caporalul Bustamente a murit insa inainte sa se pronunte sentinta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu