marime text:

Si-a decapitat un prieten, dupa ce a combinat cannabisul cu vodca: "Credeam ca e un MISTRET"

O betie ca intre vecini s-a terminat cu o crima salbatica, in Ucraina. Aflat sub efectul alcoolului si al drogurilor, un tanar si-a macelarit pur si simplul prietenul, pe care l-a confundat cu un... mistret.
Si-a decapitat un prieten, dupa ce a combinat cannabisul cu vodca:  Credeam ca e un MISTRET

Vladimir Ketya (33 de ani) a consumat vodca si cannabis impreuna cu doi vecini, pana au adormit cu totii. La un moment dat, Nikolay Ogienko (32 de ani) s-a trezit si l-a vazut pe Ketya in timp ce ii taia capul prietenului sau, Oleg Kovalenko, in varsta de 25 de ani.

"Am fost martorul unei scene din iad. M-am trezit imediat cand l-am vacut cum il decapiteaza pe Oleg si am fugit sa chem ambulanta", a povestit Ogienko.

La fel de socat a fost si medicul de pe salvare, care a lesinat in momentul in care l-a vaut pe Vladimir Ketya in timp ce despica trupul victimei, pe o canapea. Pana la sosirea politiei, barbatul scosese ficatul si plamanii prietenului sau.

"Imediat ce l-am arestat, Ketya a fost tacut, dar apoi ne-a spus ca a omorat si disecat un mistret. Cand efectul drogurilor a disparut, si-a dat seama ce fapta ingrozitoare a comis", a povestit un om al legii.

Vladimir Ketya, care si-a recunoscut crima, risca 15 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu