marime text:

Sexy si rea! "Regina narcoticelor" a fost arestata!

Angie Sanclemente Valencia, una dintre frumusetile Columbiei, a fost arestata in Argentina, fiind acuzata ca ar fi capul unei retele de droguri.
Sexy si rea! Regina narcoticelor a fost arestata!

In varsta de 31 de ani, Angie Sanclemente Valencia ar fi convins mai multe tinere modele sa transporte cocaina din Argentina in Europa, via Mexico. Politistii argentinieni erau pe urmele ei de mai bine de cinci luni, in momentul in care au gasit-o intr-un hotel din Buenos Aires.

Angie se considera nevinovata si potrivit avocatului ei, s-a ascuns de teama sa nu fie atacata sau violata in inchisoare. Ea a castigat titlul de Regina Cafelei in 2000, insa acesta i-a fost retras, dupa ce s-a descoperit ca era casatorita, fapt care contravine regulilor concursului de frumusete.

Presa din Argentina a poreclit-o Regina Narcoticelor, dupa ce s-a mutat in Mexic in 2005, unde s-a indragostit de un celebru traficant de droguri supranumit Monstrul.

Judecatorii au emis un mandat de arestare pe numele superbei columbience, dupa ce un model in varsta de 21 de ani a fost prins cu nu mai putin de 55 de kilograme de cocaina, la bordul unei curse catre Cancun, Mexico. Alti sase membri ai retelei au fost retinuti si au recunoscut ca au fost recrutati de Angie Sanclemente Valencia.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu