marime text:

Sex, ciocane si crima - caz ULUITOR in Spania cu doi romani si un preot!

Rasturnare spectaculoasa in cazul preotului ucis de romani in Spania. Dupa 4 ani in care s-a declarat vinovata, o romanca a indreptat degetul catre fostul ei iubit, despre care spune ca intretinea relatii sexuale cu preotul!
Sex, ciocane si crima - caz ULUITOR in Spania cu doi romani si un preot!

"Daca privirea ar putea ucide, Ramona ar fi cazut moarta in tribunal" scriu spaniolii de la "La Verdad" dupa ce romanca si-a schimbat depozitia chiar de fata cu fostul ei iubit, Marius.

In ultimii 4 ani, Ramona a stat in inchisoare dupa ce a marturisit ca ea l-a ucis pe preotul Salvador Fernandez. In varianta de pana acum, Ramona a mers la parintele Salvador in cautarea unui job. Acesta i-a propus insa o partida de sex in care sa implice si un ciocan urias, ceea ce a enervat-o pe fata, aceasta ucigandu-l apoi pe preot.

Povestea s-a schimbat total ieri. Ramona a aratat cu degetul catre Marius, spunand ca acesta era cel care intretinea relatii sexuale pe bani cu parintele Salvador. In urma relatiei, Marius a ajuns sa cunoasca foarte multe despre averea parintelui pe care a sperat sa si-o insuseasca in urma crimei.

"Marius m-a obligat sa merg cu el in ziua crimei. Era convins ca preotul are obiecte in valoare de peste 60.000 de dolari in casa. Cand Salvador a spus ca nu are nimic valoros, Marius l-a batut cu ciocanul pana l-a omorit"

Ramona a mai spus ca s-a temut sa recunoasca pana acum cine este adevaratul vinovat pentru ca fostul ei iubit a amenintat-o cu rudele sale din Romania. "Am stat patru ani in inchisoare degeaba, nu vreau sa mai stau in continuare" si-a motivat insa schimbarea de atitudine fata.

Marius a negat acuzatiile printr-un simplu si sfidator "n-am fost eu".

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu