marime text:

SENZATIONAL! Politia a cautat 4 ani un ucigas care si-a tatuat pe piept SCENA CRIMEI PE CARE A COMIS-O

Timp de 4 ani anchetatorii din orasul californian Pico Rivera au lucrat zi si noapte la cazul unei crime nerezolvate. In tot acest timp, autorul, care este membru intr-o banda, s-a plimbat pe sub nasul lor, cu marturia crimei la vedere.
SENZATIONAL! Politia a cautat 4 ani un ucigas care si-a tatuat pe piept SCENA CRIMEI PE CARE A COMIS-O

Anthony Garcia, acum de 25 de ani, a jefuit in 2004 un magazin de bauturi, in urma caruia a impuscat mortal un angajat. Probabil ca a fost foarte mandru de fapta lui pentru ca a decis sa o imortalizeze pe propriul trup.

Astfel, si-a facut un tatuaj care a reprodus in cele mai mici amanunte scena crimei. A desenat pe piept magazinul, cu tot cu firma, detalii precum beculetele de Craciun cu care era impodobit locul in ziua acea, indicatoarele de pe strada si chiar pozitia cadavrului celui pe care l-a impuscat.

Dupa aceasta fapta, Anthony Garcia a fost retinut de mai multe ori de politie pentru diverse fapte minore, dar a fost tot timpul eliberat. Intre timp i s-a facut si un dosar voluminos la politie in care erau fotografii inclusiv cu tatuajul.

Dosarul lui a cazut in mana unui ofiter de la omucideri in 2008. Atentia lui s-a indreptat imediat spre tatuaj. A asteptat ca Anthony Garcia sa comita din nou o gainarie si sa fie retinut, lucru care s-a si intamplat. Atunci a fost audiat si cu privire la crima din 2004, pe care, in final, Garcia a recunoscut-o.

In cursul acestei saptamani procesul in care a fost acuzat de omor calificat a luat sfarsit, iar acum criminalul asteapta pronuntarea pedepsei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu