marime text:

Sechestrat de sotia cu 40 de ani mai tanara, ca sa-i poate "usura" contul cu 500.000 de euro

Un octogenar a fost sechestrat timp de un an intr-o camera mica a locuintei sale din Arrou, Franta, unde a fost abuzat de membri ai familiei, inclusiv sotia sa. Totul pentru a putea sa-l stoarca de bani.
Sechestrat de sotia cu 40 de ani mai tanara, ca sa-i poate  usura  contul cu 500.000 de euro
Dupa eliberare batranului, autoritatile au facut cercetari si au stabilit ca nu mai putin de 500.000 de euro au fost retrasi din conturile lui.
 
Timp de un an, octogenarul a trait blocat intr-o spalatorie mica, unde fusese sechestrat de unii membri ai familiei acestuia, care l-au agresat si abia l-au hranit. Cu deficiente de vedere de mai multi ani, omul este acum complet orb.
 
Sotia sa, in varsta de aproximativ 40 de ani, a fost arestata sambata. Femeia se casatorise cu batranul in urma cu trei ani.
Iubitul acesteia si fiul femeii, cautati de autoritati, au fost gasiti si intervievati, fiind eliberati sub supraveghere judiciara.
 
Cei trei sunt inculpati pentru agresiune, sechestrare ilegala de persoane si abuz fata de o persoana vulnerabila.
 
Constient si lucid, potrivit unei surse judiciare, barbatul, in varsta de 80 de ani a fost internat, in stare de soc.
 
Cumplita poveste a fost descoperita dupa ce Consiliul General al Eure-et-Loir, care nu avea vesti despre octogenar de mai multe luni, a alertat autoritatile despre disparitia batranului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu