marime text:

Se calca in picioare in lupta contra terorismului! SUA, "sufocata" de 3.200 de servicii secrete

S-au extins necontrolat, inghit sute de miliarde de dolari, dar sunt lipsite de eficienta. Asta afirma "Washington Times" despre serviciile de securitate americane. Prestigiosul jurnal a descoperit, dupa o ancheta care a durat doi ani, cum o puzderie de agentii, care de care mai secrete, se lupta cu terorismul, fara sa stie de fapt stanga ce face dreapta.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.La nici o luna de la atentatele din 11 septembrie, presedintele George Bush infiinta Deparatmentul pentru Securitate Interna. Si se angaja sa nu precupeteasca niciun efort pentru oprirea unui alt atac terorist.

Au trecut noua ani de atunci, din fericire fara un eveniment major. Insa administratia americana a cheltuit sute de miliarde de dolari pentru crearea unui advarat paienjenis de servicii de informatii. Tot mai speciale - dar care se calca in picioare si se remarca prin lipsa de eficienta, dupa cum au constatat ziaristii de la Washington Post.

In prezent, exista 3.200 de organizatii guvernamentale si firme private care lucreaza pentru Securitatea interna, combaterea terorismului si adunarea de informatii. 854.000 de persoane au o acreditare "top-secret". Iar analistii publica anual 50.000 de rapoarte de informatii.

Doar ca acest efort colosal e "atat de greoi si atat de secret incat nimeni nu stie cati bani sunt cheltuiti sau cate agentii se ocupa cu aceleasi lucruri".

De exemplu: 51 de organizatii si comandamente militare incearca sa afle cum sunt finantate organizatiile teroriste insa nu isi impartasesc informatiile obtinute. Iar sediile folosite ar ocupa trei noi cladiri cat Pentagonul!
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu