marime text:

Scuza unui preot acuzat ca a abuzat sexual o fetita: Aveam o BANANA in buzunar!

Nebanuite sunt caile Domnului, dar mai ales scuzele inventate de slujitorii Lui, acuzati de abuzuri sexuale asupra copiilor. Un pastor din Marea Britanie, acuzat ca agresat sexual o eleva in varsta de 12 ani, are o explicatie uluitoare pentru incident: "Aveam o banana in buzunar".
Scuza unui preot acuzat ca a abuzat sexual o fetita: Aveam o BANANA in buzunar!

David Morris (60 de ani) sustine ca victima sa, o fetita in varsta de 12 ani, ar fi putut confunda fructul cu penisul lui, in momentul in care s-a asezat langa ea, in timpul unei lectii private de Limba Engleza.

Pastorul mai spune ca isi facuse chiar un obicei din a purta o banana in buzunarul pantalonilor.

Victima, care acum are 26 de ani, sustine ca Morris a atins-o in zona intima, iar apoi a inceput sa o gadile. Apoi i-a luat mana si i-a pus-o intre picioarele lui, unde fata isi aminteste ca a simtit o umflatura.

Tanara, impreuna cu logodnicul ei, l-a contactat pe pastor la cativa ani distanta, pentru a-i cere socoteala. Intalnirea a avut loc la o benzinarie. "A venit si a vrut sa se aseze, dar inainte, a scos o banana din buzunar si a pus-o pe masa. Apoi mi-a spus: 'Asta e ceea ce trebuie sa fi simtit atunci'", a povestit victima la procesul pastorului. Ea mai spune ca i-a povestit totul mamei sale, insa aceasta nu a facut decat sa stopeze meditatiile, deoarece "pur si simplu il adora" pe Morris.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu