marime text:

Schimb de focuri intr-o sectie de politie! Un barbat a tras cu pusca spre ofiteri! VEZI VIDEO

O sectie de politie din Detroit a fost scena unui dramatic schimb de focuri. Autoritatile au dat publicitatii imaginile care arata cum un barbat de 38 de ani patrunde in cladire si trage cu o pusca spre ofiteri.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa 68 de secunde infricosatoare, a fost imobilizat. Motivele atacului sunt un mister, dar anchetatorii au aflat totusi ca in urma cu o zi, fratele individului fusese condamnat la 60 de ani de temnita, pentru o dubla crima.

Activitate de rutina in sectia a sasea de politie din Detroit. Ofiterii par a discuta despre ordinea de zi a turei abia incepute. Nimeni nu observa intrarea in cladire a unui barbat, care - fara sa spuna  o vorba -  scoate o pusca si incepe sa traga.

Primul foc nimereste o femeie-ofiter, care din fericire purta vesta anti-glont. Cosmarul este insa abia la inceput.

Focurile de arma , tipetele si incercarile eroice ale ofiterilor - rand pe rand raniti - de a-l opri cumva pe agresor continua inca un lung minut.

Dupa ce s-au aruncat la podea si au incercat sa se adaposteasca dupa un birou, politistii si-au scos propriile arme din toc. Gloantele zburau in toate directiile. Cand un agenti se ridica pentru a-l ochi pe agresor, colegii lui trageau focuri de acoperire.

Spre uluirea politistilor, agresorul nu se sinchisea de propria soarta. Asa ca s-a aruncat peste mobilierul ce forma receptia si chiar a dat ocol unui birou mai mic. Tinea mortis sa ajunga fata in fata cu oamenii in uniforma. Ranit si el, agresorul a fost apoi dezechilibrat de un cos de gunoi azvirlit spre el de un ofiter. In cele din urma,  Lamar Moore a cazut la pamant si nu s-a mai ridicat.

Autoritatile anunta ca politistii raniti se vor face bine si ca ele vor sa se asigure ca un asemenea incident nu se va repeta. Si niciun individ inarmat cu o pusca nu va mai putea intra nestingherit intr-o sectie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu