marime text:

Scandalul spionilor din SUA - unul din arestati a recunoscut ca furnizat informatii Rusiei

Revelatii surprinzatoare la New York, unde a inceput procesul suspectilor acuzati ca ar facut parte dintr-o retea de spionaj in favoarea Rusiei. Unul dintre ei a recunoscut ca furniza informatii Moscovei si a marturisit ca nu si-ar fi tradat angajatorii nici macar pentru propriul fiu.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Daca pana acum atentia jurnalistilor a fost monopolizata de Anna Chapman, o roscata de 28 de ani pe care presa s-a grabit s-o compare cu o "Mata Hari moderna", audierile de la tribunalul din New York au scos la iveala detalii si despre restul suspectilor.

Printre acestia, Juan Lazaro, care a vorbit despre colaborarea lui cu serviciul rus de informatii externe. Nu si-a dezvaluit insa adevarata identitate, ascunsa ani de zile sub masca respectabila a unui profesor de economie.

Alaturi de el, in baca acuzatilor a stat si sotia sa, Vicky Pelaeza,o jurnalista pe care magistratii ar putea s-o elibereze peste cateva zile, contra unei cautiuni de un sfert de milion de dolari.

La Moscova, atat autoritatile cat si presa, incearca sa atenueze efectele scandalului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu