marime text:

S-a fotografiat cu pistolul, cu doar cateva ore inainte sa omoare cu sange rece un om nevinovat!

Un britanic condamnat la inchisoare pe viata s-a fotografiat tinand in mana pistolul cu care a impuscat mortal un om nevinovat, in timpul unui jaf armat, cu doar cateva ore inainte de comiterea faptei. Imaginea a fost gasita de politisti pe telefonul mobil al lui Ali Mahmood (29 de ani), care a fost prins la mai putin de o zi de la crima.
S-a fotografiat cu pistolul, cu doar cateva ore inainte sa omoare cu sange rece un om nevinovat!

Victima este un barbat in varsta de 30 de ani, care lucra la o casa de schimb valutar din Manchester. Singura lui greseala a fost ca a incercat sa-l impiedice pe Mahmood si doi complici sa fure laptop-ul sefului si 10.000 de lire sterline cash. Angajatul a fost impuscat in stomac si a murit cateva ore mai tarziu, la spital.

Imediat dupa lovitura, Ali Mahmood si complicii sai au cheltuit o buna parte din banii furati pe cannabis, haine noi si telefoane mobile.

Mahmood a fost condamnat la inchisoare pe viata, insa ar putea fi eliberat dupa ce ispaseste cel putin 27 de ani din pedeapsa. Cei doi barbati care l-au ajutat la comiterea jafului au primit 18, respectiv 13 luni de detentie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu