marime text:

S-a dat sentinta in cazul "Romanii, preotul si sexul cu ciocanul" din Spania!

Un cuplu de romani acuzati de uciderea unui preot misionar spaniol, in varsta de 75 de ani, au fost condamnati la un total de 28 de ani de inchisoare, femeia inculpata in proces avand si o relatie sexuala cu victima timp de doi ani, informeaza Typically Spanish.
S-a dat sentinta in cazul Romanii, preotul si sexul cu ciocanul din Spania!
Preotul a fost gasit mort in casa lui, in luna aprilie 2007. Cuplul Marius Neacsu si Ramona Mona Streche a fost gasit vinovat de crima.
 
Salvador Fernández Ciller (75 de ani) a fost misionar in America de Sud timp de mai multi ani, inainte de a se intoarce in Murcia, in sud-estul Spaniei. El a fost apoi preot paroh la doua biserici din regiune, dupa care a iesit la pensie.
 
Marius Neacsu a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru crima si talharie, iar iubita sa, Ramona Streche, a fost condamnata la opt ani de inchisoare.
 
Potrivit presei spaniole, romanca a fost obligata sa participe la uciderea preotului si a actionat din frica fata de partenerul ei.
 
Documentele instantei spaniole descriu faptele acuzatului principal drept "brutale". El si-a atacat victima cu un ciocan, lovindu-l in repetate randuri cu obiectul in cap.
 
Potrivit motivarii deciziei instantei, Neacsu ar fi fost prieten cu preotul de doi ani la momentul crimei si ar fi primit bani de la victima in schimbul unor servicii sexuale. Instanta a retinut ca romanul a vrut mai multi bani de la preot, astfel ca a planuit talharia, in timpul careia victima a murit.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu