marime text:

Ruby i-a cerut lui Berlusconi 5 MILIOANE de euro ca sa taca!

Ruby, tanara marocana aflata in centrul unei anchete pentru posibila prostitutie cu minore deschisa impotriva premierului italian Silvio Berlusconi, i-ar fi cerut acestuia din urma cinci milioane de euro ca sa taca, potrivit unor interceptari telefonice citate luni de agentia Ansa, relateaza AFP.
Ruby i-a cerut lui Berlusconi 5 MILIOANE de euro ca sa taca!
Potrivit unor surse care au citit transcrierile acestor interceptari ordonate de Parchetul din Milano (nord), ce se ocupa de ancheta "Rubygate", tanara ar fi declarat: "Cazul meu este cel care innebuneste toata lumea. Am vorbit cu Silvio si i-am spus ca vreau sa ies (din aceasta poveste) cu ceva: cinci milioane. Cinci milioane pentru murdarirea numelui meu".
 
Tanara marocana, pe numele sau real Karima El Mahroug, i-ar fi spus acestea mamei unuia dintre fostii ei iubiti, potrivit aceleiasi surse.
 
"Nu suntem ingrijorati", ar fi adaugat Ruby in cadrul unei conversatii, fara ca "noi" sa fie clar definit, "pentru ca Silvio ma suna in continuu. Mi-a spus «Incearca sa faci pe proasta, povesteste prostii»".
 
"M-a sunat si mi-a spus: «Ruby, iti voi da cati bani vrei tu, te voi acoperi cu aur, important este sa taci. Nu spune nimic nimanui»", ar fi adaugat tanara, potrivit acestei conversatii telefonice, relateaza Ansa.
 
Parchetul din Milano a apreciat luni intr-un document dat publicitatii ca dispune de "elemente probatorii" in ancheta Rubygate pentru prostitutie cu minore si abuz in functie, deschisa impotriva lui Silvio Berlusconi, in varsta de 74 de ani.
 
Parchetul il suspecteaza pe Berlusconi ca a avut relatii intime remunerate cu Ruby, care era minora anul trecut, in perioada faptelor, si ca s-a folosit de functiile sale pentru a o elibera atunci cand aceasta fusese arestata pentru un presupus furt, in mai 2010.
 
Sursa: Mediafax

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu