marime text:

Romanca impuscata in plina strada la Milano, chiar de carabinieri!

Tanara se afla in masina alaturi de iubitul ei, un italian cautat de politie pentru jaf. Carabinierii au incercat sa-l aresteze, si cand suspectul a dat sa fuga, au deschis focul. Gloantele au atins-o accidental pe romanca.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Carabinierii se aflau pe urmele unui anume Costante Curnis, in varsta de 56 de ani, suspectul principal pentru un jaf la o banca din Torino, de unde au fost furati 18.000 de euro. Doi complici ai sai erau deja in arest.

Italianul a fost localizat in masina pe un bulevard din Milano si sase carabinieri au incercat sa-l aresteze. Barbatul se afla in masina impreuna cu iubita sa, o romanca de 22 de ani. Unul dintre carabinieri a deschis portiera masinii si a incercat sa-l scoata pe barbat cu forta. In acel moment, suspectul a incercat sa scape si a demarat in timp ca carabinierul a ramas prins de masina.

Ca sa nu cada sub roti, politistul ar fi tras cateva gloante cu pistolul, sustin unii martori. Insa, potrivit unei surse din interiorul anchetei, arma s-a descarcat accidental. Cert este ca atat Costante Curnis, cat si romanca aflata pe scaunul din dreapta au fost atinsi de gloante.

Impuscata de mai multe ori in sold, femeia a ajuns la spitalul Niguarda, unde a fost operata pe loc. Medicii spun ca este in afara oricarui pericol, iar in urmatoarele zile ar putea fi audiata de politie.

Iubitul tinerei a fost retinut de carabinieri.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu