marime text:

Romanca gasita carbonizata in Spania, cu mainile legate, in masina prietenului ei!

O romanca de aproximativ 25 de ani a fost descoperita carbonizata la volanul unei masini incendiate, care apartinea prietenului acestuia, intr-o regiune din Spania, anunta publicatia euroweeklynews.com in editia electronica.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Potrivit sursei citate, care preia gazeta spaniola El Mundo, pompierii si echipele de descarcerare ajunse la locul incidentului au gasit in masina incendiata trupul unei femei, de aproximativ 25 de ani, care ar fi fost data disparuta.

Echipajele ajunse la locul unde a fost incendiata masina au gasit-pe femeie cu mainile legate.

Autoturismul a fost incendiat intre zonele Muro si Can Picafort din Spania.

Incendiul a fost anuntat de un sofer care a spus ca un vehicul Audi blocheaza in zona kilometrului 5,5 al autostrazii MA-3431, intersectia dintre Camino si Son Morey.

Cadavrul a fost dus la autopsie, dar medical legist a decis transmiterea unei mostre ADN in Barcelona, pentru teste care sa confirme identitatea vicimei.

Autoritatile au anuntat ulterior ca trupul apartinea intr-adevar femeii date disparute si ca prietenul acesteia a fost cel care a anuntat lipsa ei. El a fost interogat la acel moment, dar in aceasta cauza nu s-a facut nicio arestare, mai noteaza sursa citata.

Potrivit informatiilor din publicatia spaniola El Mundo, citate de euroweeklynews.com victima era ospatarita in regiunea Llucmajor si lucra, de asemenea, ca bona. Colegii ei au fost primii care au observat ca ea lipseste dupa ce aceasta nu a aparut la barul din Plaza de Palma unde trebuia sa se intalneasca.

Se pare ca fata obisnuia ocazional sa conduca masina prietenului ei atunci cand mergea la munca.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu