marime text:

Romanca acuzata de furtul unui diamant, condamnata la inchisoare cu suspendare!

O romanca de 19 ani a fost condamnata la inchisoare cu suspendare pentru furtul unui diamant in valoare de 4.000 de lire dintr-un magazin de bijuterii din Brentwood, potrivit Romform Recorder24.
Romanca acuzata de furtul unui diamant, condamnata la inchisoare cu suspendare!

Lucretia Muntean (19 ani) i-a distras pe proprietarii unei bijuterii exclusiviste din Ingrave Road, Brentwood, si a strecurat in buzunar o bijuterie foarte scumpa, in 18 martie.

Mai intai, in magazin a intrat sotul ei, in jurul orei 3.30 dupa-amiaza si s-a aratat interesat sa achizitioneze un inel de logodna.

Muntean, o alta femeie si un copil, l-au insotit in magazin in acel moment si i-au impiedicat pe proprietari, Karen si Andrew Whitmarsh, sa vada momentul in care a fost luata bijuteria.

Procurorul Andrew Jackson a spus ca Muntean a profitat de ocazie si a ridicat capacul cutiei in care se afla un diamant si l-a furat. Femeia a ridicat copilul pentru a vedea ceea ce face si, dupa ce a furat bijuteria, i-a dat-o copilului, a spus procurorul.

La scurt timp dupa comiterea faptei de catre Muntean, sotul ei a spus ca vrea sa cumpere inelul de care era interesat, dar ca trebuie sa mearga pana la banca pentru a scoate bani.

Ei au plecat si nu s-au mai intors niciodata. Ulterior, Karen si Andrew Whitmarsh au realizat disparitia diamantului.

Bijuteria era asigurata, dar pentru ca ei au preluat recent magazinul de bijuterii nu si-au putut permite cererea de asigurare. Procurorul Andrew Jackson a spus ca ei au fost nevoiti sa suporte pierderea.

Judecatorul John Lodge a spus catre acuzata la pronuntarea sentintei: "Aceasta este o infractiune foarte grava comisa organizat. Voi stiati cu siguranta ceea ce faceati. Ati distras atentia vanzatorului pentru a fura un obiect de o mare valoare. Este cu atat mai grav cu cat ati abuzat de un copil si l-ati facut parte la comiterea acestei infractiuni".

Muntean, care a negat fapta, a fost condamnata la noua luni cu suspendare. Ea va trebui sa efectueze 200 de ore de munca in folosul comunitatii, sa fie acasa intre orele 22.00 si 7.00, fiind monitorizata electronic timp de 18 saptamani si sa nu intre, timp de 12 luni, intr-un magazin de bijuterii,

Ea va trebui, de asemenea, sa plateasca magazinului, o compensatie de 1.200 de lire, in rate lunare de cate 100 de lire.

Suspendarea pedepsei a fost decisa avand in vedere varsta acuzatei, faptul ca are in intretinere doi copii - unul de doi ani si patru luni si altul de un an si doua luni - si faptul ca fapta este mai veche de 20 luni. Se crede ca diamantul nu a fost inca recuperat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu