marime text:

Roman suspectat de uciderea unui homosexual la Paris, arestat la Londra

Un roman suspectat ca a ucis un homosexual la Paris, ca ar fi agresat un altul in Anglia si pe numele caruia exista un mandat de arestare european pentru o crima comisa in Romania, a fost arestat la Londra in 10 octombrie, a anuntat, marti, politia franceza, citata de AFP.
Roman suspectat de uciderea unui homosexual la Paris, arestat la Londra

In 21 septembrie, un barbat de 56 de ani, homosexual, a fost gasit mort la domiciliul sau din Paris, cu gatul inflamat, cardul bancar si telefonul disparute, informeaza sursa citata.

Anchetatorii francezi au stabilit ca un tanar roman, de 26 de ani, folosise cardul bancar doua zile mai tarziu pentru a cumpara un bilet de autobuz pentru a merge la Londra.

Politistii si-au prevenit omologii londonezi, care au facut imediat legatura cu agresarea unui homosexual, comisa in circumstante similare in 31 august in Anglia.

Suspectul facea, intre altele, obiectul unui mandat de arestare european emis in august 2010 de catre instanta romana pentru o crima comisa in Romania in luna mai. Victima a fost strangulata si lovita cu un cutit la nivelul gatului.

Anchetatorii englezi si francezi au reusit intr-un final sa localizeze suspectul, care utiliza in mod frecvent telefonul mobil al victimei din Paris, intr-un refugiu pentru persoanele fara adapost din Londra, unde a fost arestat.

Pana in prezent el a negat faptele pentru care este acuzat pe teritoriul britanic.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu