marime text:

Roman prins cu 1 kg de cocaina in stomac. Drogurile valorau 100.000 de euro, el primea 2.000!

Un roman care calatorea cu un tren de mare viteza spre orasul italian Milano avea in stomac 103 capsule cu cocaina, in total peste un kilogram de cocaina, fiind depistat de caini specializati in gasirea stupefiantelor si arestat de autoritatile italiene, informeaza agentia Adnkronos.
Roman prins cu 1 kg de cocaina in stomac. Drogurile valorau 100.000 de euro, el primea 2.000!

Romanul F.B., in varsta de 27 de ani, inghitise 103 capsule continand cocaina, fiind depistat la bordul unui tren care circula pe ruta Lyon - Milano.

O patrula a Garzii Financiare italiene cu caini specializati efectua un control de rutina in tren, depistand cateva capsule pe care romanul probabil le eliminase in vagon. La spitalul "Molinette" din Torino s-a stabilit ca romanul avea in stomac peste 100 de capsule, continand in total peste un kilogram de cocaina.

Romanul a explicat ca preluase drogurile din Brazilia, unde fusese supus unui tratament cu trei saptamani inainte de ingerarea capsulelor. Pentru acest transport, el urma sa primeasca aproximativ 2.000 de euro, iar valoarea de piata a cantitatii de cocaina pe care o avea in stomac este de aproximativ 100.000 de euro.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu