marime text:

Reportera CBS, violata de zeci de oameni in timpul unui reportaj din Egipt!

O cunoscuta jurnalista a postului american CBS a fost victima unei agresiuni sexuale in Egipt, chiar in seara in care era anuntata demisia lui Hosni Mubarak. Femeia facea un reportaj in Piata Tahrir despre bucuria dezlantuita a manifestantilor, cand a fost inconjurata de 200 de barbati.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pe neasteptate, jurnalista a fost incercuita de zeci de indivizi agresivi. Dupa ce au izolat-o de echipa ei, au batut-o si au siluit-o.

Au scapat-o de calvar un grup de femei si cativa soldati egipteni. Cu cateva zile inainte a fost arestata, cum au patit-o si alti jurnalisti straini din Egipt.

"Mi-e greu sa fiu departe de acest subiect, as simti ca este un esec profesional si ca nu mi-am facut meseria. Sunt extrem de responsabila. Este un eveniment in desfasurare si simt ca este in singele meu .. trebuie sa fiu acolo , sa merg pe strazi si sa-i ascult pe oameni, sa fac cel mai bun reportaj" a spus Lara Logan.

Lara Logan n-a vorbit in public dupa agresiunea la care a fost supusa in piata Tahrir. Insa in septembrie, intr-un interviu pentru CNN, a vorbit despre pericolul de a fi corespondent de razboi in zone de conflict, unde situatia poate deveni in orice moment dramatica.

Nascuta in Africa de Sud, Lara Logan, a fost internata pentru recuperare intr-un spital american. Jurnalista de 39 de ani, mama a doi copii, s-a remarcat pentru profesionalismul ei in calitate de corspondent din zonele de conflict. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu