marime text:

Reportaj IMPRESIONANT - cum si-a construit un detinut o chitara din barci in miniatura!

Detinutii au talent, de asta sunt convinsi americanii de la MSNBC dupa ce au realizat un material uimitor intr-o inchizoare din Alabama.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Chiar daca pentru multi inchisoarea inseamna si mai multa violenta, iar pentru altii chiar moarte, in spatele gratiilor se ascund si talente iesite din comun.

Robert Tedder este un artist intre multi delicventi de duzina. Tedder isi petrece timpul liber cantand la chitara, numai melodii blues. "Nu ma ating de rock&roll sau hard rock" povesteste detinutul, care si-a construit chitara din truse de construit barci in miniatura.

Un alt detinut, mult mai periculos si-a facut un hobby din a construi case pentru papusi. Inchis pentru crima cu premeditare, Patrick Harrington isi potoleste tendintele violente construind o adevarata capodopera pentru nepotica sa.

Kevin Moore este inchis pentru ca a vandut marijuana, dar se mandreste ca scrie versuri pentru multi din rapperii ce sunt pe piata. Cand va iesi din inchisoare, celebra casa de discuri Death Row Records il va semna intr-un contract pe termen lung.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu