marime text:

RECORD 1.200 de kilograme de cocaina descoperite in containere la Marea Neagra!

Serviciul de securitate ucrainian a anuntat, joi, ca a confiscat 1.200 de kilograme de cocaina, provenita din Venezuela, in portul din Odesa, la Marea Neagra, aceasta fiind o cantitate record pentru aceasta tara.
RECORD 1.200 de kilograme de cocaina descoperite in containere la Marea Neagra!
"La mijlocul lunii iulie, doua containere au ajuns in portul Odesa din Venezuela. Dupa o examinare detaliata, au fost descoperite 1.192, 95 de kilograme de cocaina impartita in 1.200 de portii, respectiv 12 milioane de doze", potrivit unui comunicat al serviciului de securitate ucrainian, citat de AFP.
 
Aceasta cantitate record are un pret pe piata neagra estimat la aproape 180 de milioane de dolari (138 de milioane de euro).
 
Cinci suspecti au fost arestati in acest caz, dintre care doi ucrainieni, un rus, un german si un bulgar, potrivit sursei citate.
 
La inceputul lunii iulie, presedintele ucrainian, Viktor Ianoukovitch, a prezentat, intr-o intalnire oficiala, esantioane din droguri cumparate de asistentii lui de pe internet si a denuntat incapacitatea autoritatilor de a lupta impotriva traficului de droguri.
 
Dupa desprinderea din URSS, in 1991, Ucraina a devenit o tara de tranzit privind traficul international de droguri spre Europa Occidentala.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu