marime text:

Razboiul drogurilor din Mexic - alti 20 de oameni au murit in urma confruntarilor dintre politie si traficanti

Toleranta zero in Mexic pentru traficantii de droguri care au adus nordul tarii in pragul anarhiei. Marina mexicana a asediat cartierul general al Cartelului Golfului si nu s-a oprit pana nu i-a omorat pe capii organizatiei criminale.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In paralel, continua razboiul extrem de sangeros, dintre bandele de traficanti. 20 de oameni si-au pierdut viata in ultima infruntare, executati in plina strada sau in casele lor.

Cartelurile drogurilor au ajuns atat de puternice, incat au propriile armate si servicii de informatii. Si nu se tem sa lupte deschis cu armata, daca le sunt amenintate fiefurile de la granita cu Statele Unite. Disperate, autoritatile au apelat si ele la solutii radicale.

Operatiunea mamut s-a desfasurat la Matamoros, oras aflat chiar pe granita cu Statele Unite si l-a vizat pe Tony Tormenta, adica Furtuna. El a fost pana duminica, liderul cartelului Golfului, una dintre cele mai puternice si sangeroase bande de traficanti de droguri.

Puscasii marini i-au asediat cartierul general timp de 3 ore, dupa ce incercasera zadarnic sa-l prinda in ultimele 6 luni.

Paradoxal, disparitia lui Tormenta ar putea duce la o noua explozie de violenta, pentru ca celelalte retele de traficanti vor incerca sa preia golul lasat de Cartelul Golfului. Doar duminica, 20 de oameni, au murit in confruntarile dintre narco-traficanti.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu