marime text:

Razboiul din Libia, un esec monumental! Occidentalii nu au strategie, doar obiective neclare

Declaratii in contradictoriu, obiective neclare, lipsa flagranta de strategie. Sub aceste auspicii nefaste, razboiul lansat de occidentali in Libia risca sa devina rapid un esec monumental.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tot la minusuri, pe teren un avion F15 american s-a prabusit din cauza unei probleme tehnice, insa cei doi piloti au reusit sa se catapulteze. Lipsa de coordonare intre aliati si viclenia lui Ghaddafi i-au incaierat chiar si pe ziaristii americani. Postul conservator Fox News sustine ca jurnalistii CNN au picat in plasa intinsa de regimul libian ca niste incepatori.

Dupa ce americanii au anuntat ca vor sa cedeze rapid comanda ofensivei catre NATO, au devenit si mai evidente fisurile in coalitie cu privire la coordonarea operatiunilor.

Rezolutia 1973 a ONU autorizeaza coalitia doar sa stopeze atacurile lui Ghaddafi impotriva civililor. Prin urmare, dupa atingerea acestui anume obiectiv, Ghaddafi ar putea ramane bine merci la putere.

Lucrurile sunt si mai neclare cand ii includem in ecuatie pe rebelii libieni, teoretic civili si ei. Desi au la dispozitie echipament militar si munitii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu