marime text:

Rapita la 11 ani, tinuta captiva si violata timp de 18, de cel mai PERVERS cuplu din lume!

Phillip Garrido, rapitorul lui Jaycee Dugard, o tanara americanca rapita si violata timp de 18 ani, in California, gasita in 2009, a pledat vinovat joi in fata justitiei californiene si isi va petrece restul vietii in inchisoare, a anuntat tribunalul.
Rapita la 11 ani, tinuta captiva si violata timp de 18, de cel mai PERVERS cuplu din lume!
Nancy, sotia si complicea lui Phillip Garrido, a pledat si ea vinovat. Potrivit termenilor acordului incheiat cu Parchetul, ea va primi, pentru partea sa devina, 36 de ani de inchisoare. Condamnarile vor fi pronuntate oficial la 2 iunie, a precizat Jackie Davenport, o purtatoare de cuvant a Curtii Superioare a comitatului El Dorado, la aproximativ 180 de kilometri nord-est de San Francisco.
 
"Phillip si Nancy Garrido au pledat amandoi vinovat", a declarat Davenport. In varsta de 60 si, respectiv 55 de ani, ei erau anchetati pentru rapire, viol, acte obscene impotriva unui copil si sechestrare.
 
Potrivit termenilor acordului, nici unul dintre ei nu poate face apel contra condamnarii.
 
"Sunt usurata ca Phillip si Nancy Garrido si-au recunoscut, pana la urma, vina si si-au marturisit crima fata de mine si familia mea", a declarat, intr-un comunicat, Jaycee Degard, care nu a aparut niciodata in public si nu a facut nicio declaratie publica de la eliberarea sa.
 
Aceasta rasturnare de situatie este o surpriza, dupa ce cuplul de rapitori a pledat, mai intai, la inceputul lui aprilie, nevinovat, deschizand calea unui proces.
 
Dar, potrivit presei locale, avocatii cuplului au facut totul pentru a obtine un acord cu Parchetul, singurul in masura sa o scape pe Nancy Garrido de pedeapsa cu inchisoarea pe viata. In plus, potrivit acordului, Jaycee Dugard, in prezent in varsta de 30 de ani, nu va fi nevoita sa depuna marturie in cadrul unui proces.
 
Tanara, care are doi copii cu violatorul, a fost gasita, in august 2009, dupa ce a disparut in 1991. Anchetatorii au descoperit ca a trait, in acesti 18 ani, impreuna cu copiii, in cabane improvizate si ascunse in fundul gradinii familiei Garrido, la aproximativ 70 de kilometri est de San Francisco.
 
Procurorul comitatului El Dorado a declarat, intr-un comunicat, ca "enormitatea actelor acuzatilor a cauzat o durere si o suferinta considerabila lui Jaycee, mamei sale, Terry Probyn, si familiei lor".
 
"Acum, ca cei doi acuzati au pledat vinovat, Terry, Jaycee si copiii sai pot sa scape de traumatismul la care ar fi supusi daca ar fi nevoiti sa depuna marturie in fata juriului, in cadrul unui proces", a adaugat el.
 
"Faptul ca (familia Garrido) a pledat vinovat si ca nu poate face apel pune, definitiv, capat acestui caz, pentru Jaycee si familia sa, care au asteptat aproape 20 de ani sa se faca dreptate", mai scrie el.
 
Gasirea lui Jaycee Dugard a provocat o vie emotie in Statele Unite, cazul fiind acoperit de presa si jurnale televizate timp de mai multe zile.
 
De la eliberarea sa, tanara si-a regasit familia, cu care traieste intr-un loc tinut secret.
 
Cazul a discreditat, oarecum, aparatul judiciar californian. In timp ce o tinea captiva pe Jaycee Dugard, Phillip Garrido se afla sub control judiciar, pentru un precedent caz de viol.
 
Statul californian, recunoscandu-si neglijenta in acest caz, a acordat victimei o despagubire in valoare de 20 de milioane de dolari.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu