marime text:

Raoul Moat a stat o saptamana ascuns intr-un CANAL! FOTO

Criminalul care a pus pe jar Marea Britanie a reusit sa stea 7 zile ascuns de politie intr-un canal dintr-un orasel aflat in nord-estul Angliei. Imagini cu tunelul au fost facute publice duminica.
Raoul Moat a stat o saptamana ascuns intr-un CANAL! FOTO

Tunelul are un diametru de 91 de cm si este folosit pentru a scurge excesul de apa pana in raul Coquet ce trece pe langa oraselul Rothbury. Cu un capat in zona raului si cu unul in centrul orasului, tunelul a fost aliatul perfect pentru Raoul Moat, omul care promisese ca va ucide politisti pana cand va muri.

Dimensiunile impresionante ale barbatului de 37 de ani l-au ajutat sa impinga capacele cu usurinta, iar materialul dur din care canalul e format l-a tinut invizibil pentru detectoarele de caldura folosite de politisti. Astfel ca pentru 7 zile, Moat s-a plimbat si s-a aprovizionat, fara ca polistii sa-l poata gasi.

Duminica, intrarea in tunel era plina de ambalaje alimentare si cutii de energizante. Localnicii spun ca politistii au verificat tunelele in ultimele zile, desi oficial nu s-a facut nicio declaratie in acest sens.

Vezi aici ultimele clipe din viata lui Raoul Moat

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu