marime text:

Prostituatele romance si travestitii ecuadoreni, in razboi! Nu le mai ajunge Parisul...

Prostituatele si proxenetii din Romania isi disputa teritorii in apropierea Parisului cu travestitii sud-americani. Miercuri s-a lasat cu varsare de sange: un travestit ecuadorian a ajuns la spital cu o mana rupta, plin de taieturi si vanatai, dupa ce a fost batut de romani.
Prostituatele romance si travestitii ecuadoreni, in razboi! Nu le mai ajunge Parisul...

Vanzatorii de sex romani spun ca au fost indreptatiti sa-l ia la bataie pe sud-american, pentru ca el le-a incalcat teritoriul - o parcare din padurea Senart, aflata in imediata vecinatate a unei autostrazi.

Prostituatele si proxenetii romani spun ca au impartit dintotdeauna zona respectiva cu cativa travestiti, s-au inteles si asupra unui program, dar de o luna incoace situatia s-a schimbat. S-a umplut padurea de travestiti ecuadoreni, dupa ce a fost inchis un drum pe care isi faceau veacul. Romanii n-au mai suportat concurenta si au actionat.

Asa se face ca miercuri dupa-amiaza doi proxeneti si doua prostituate, insotiti de sofer si paznic, l-au luat la bataie pe travestitul ecuadorian. L-au "fragezit" bine cu batele si l-au crestat cu cutitul. Sud americanul a avut mare noroc pentru ca cineva a anuntat politia si in felul acesta a scapat cu viata.

A fost dus de urgenta la spital, iar prostituatele si proxenetii au fost dusi la politie pentru cercetari. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu