marime text:

Prostituatele care presteaza pe autostrazile din Spania poarta veste fluorescente!

40 de euro este amenda pe care o risca prostituatele care isi fac veacul pe autostrada din apropierea oraselului spaniol Els Alamus, din nord-estul tarii. Sanctiunea nu se refera la ocupatia lor, ci sanctioneaza faptul ca nu poarta veste fluorestente, atunci cand isi fac meseria.
Prostituatele care presteaza pe autostrazile din Spania poarta veste fluorescente!

Autoritatile spun ca masura are ca scop reducerea numarului de accidente in care sunt implicati pietonii.

De voie, de nevoie, prostituatele s-au conformat si poarta tricouri galben aprins, fara maneca, peste "uniforme", care de obicei constau intr-o fusta scurta si o bluza minuscula.

Decizia nu-i incanta insa prea tare pe localnici, care sunt nemultumiti de faptul ca strazile orasului sunt pline de prezervative folosite, provenite de la clientii fetelor.

Potrivit Daily Mail, peste 300.000 de femei lucreaza ca prostituate in Spania, tara in care sexul pe bani nu este ilegal. Aproape 95% dintre ele sunt imigrante, in mare parte din America de Sud sau Africa de Nord.

Un studiu recent arata ca unul din patru barbati spanioli recunoaste ca a platit pentru sex. Drept urmare, prostitutia aduce 18 miliarde de euro in fiecare an la bugetul tarii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu