marime text:

Prostituata romanca in Italia: "Mama stie ca am venit la furat! TOTI ROMANII FURA!"

Romancele plecate in Italia sa se prostitueze ne fac o reclama cum nu se poate mai proasta. Jurnalistii de la "Corriere della Sera" au realizat un reportaj despre noua moda in Peninsula: sex cu prostituate si jogging, iar una dintre conationalele care isi vand trupul a facut o declaratie uluitoare: "Mamei i-am spus ca ma duc la furat si a fost de acord. Toti romanii fura!".
Prostituata romanca in Italia:  Mama stie ca am venit la furat! TOTI ROMANII FURA!

Marinela (22 de ani) este originara din Urseni, o localitate de langa Timisoara. Le-a povestit ziaristilor italieni cum decurge o zi obisnuita pentru ea: "Barbatii care alearga se opresc in dreptul meu, chiar si cei cu burta mare. Ne intelegem la pret, iar apoi ne retragem in tufisuri, la cativa metri de soseaua principala. Noi, romancele, suntem ieftine: pentru 30 de euro, facem tot si nimeni nu pleaca nefericit inapoi la familie".

Tanara, care are "doi ochi mari si albastri si un decolteu impresionant", s-a aratat deranjata de politistii din Peninsula, din cauza carora isi mai petrece noptile la sectie, in loc sa faca bani, dar spune ca pana la urma, lucrurile nu stau chiar asa de rau: "Aici, nimeni nu ne face nimic. Daca iei o amenda, nu o platesti. Nimeni nu ajunge la inchisoare pentru prostitutie".

Cum a ajuns Marinela in Italia? "Am asteptat sa fac 18 ani si apoi i-am spus mamei: 'Ma duc in Italia, la furat'. Toti romanii fura. Si mama mi-a dat binecuvantarea".

Ea sustine ca ajunge sa castige chiar si 400 de euro pe zi, iar o parte din bani ii trimite in tara, unde familia ei isi ridica o noua casa. "Va fi gata in sase luni - frumoasa, mare, spatioasa si cu o gradina imensa. Mama e mandra de fiica ei - e hoata, dar nu curva", incheie Marinela.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu