marime text:

Profesoara prinsa GOALA, facand SEX salbatic cu un elev, pe bancheta din spate a masinii

Profesoara fusese angajata tocmai pentru a le sfatui pe celelalte cadre didactice cum sa evite relatiile amoroase cu elevii.
Profesoara prinsa GOALA, facand SEX salbatic cu un elev, pe bancheta din spate a masinii

Courtney Bowles insa a fost cea care nu a luat seama de propriile teorii. Femeia, de 31 de ani, a facut o pasiune pentru un elev de 16 ani, pe care l-a atras imediat in mreje.

Profesoara si iubitul ei au fost prinsi facand sex in masina de un politist care patrula intr-un parc din orasul Loveland, statul Virginia.

Acesta a spus ca a auzit sunete ciudate dinspre masina, s-a apropiat si cand a indreptat lanterna spre unul din geamuri i-a vazut pe cei doi complet dezbracati. Politistul a spus ca femeia statea deasupra baiatului, dar a sarit repede si a incercat sa se acopere cand a vazut lumina.

In masina, politistul a gasit o sticla de vodca pe jumatate consumata. Le-a cerut celor doi sa se identifice, iar elevul a spus un alt nume si ca avea 20 de ani, Cand i s-a cerut un act, el a scos in final legitimatia de elev din care rezulta ca era cu 4 ani mai tanar.

Profesoara, care este casatorita si are doi copii, a fost arestata, dar apoi eliberata pe o cautiune de 50.000 de dolari. Procesul ei este in plina desfasurare si risca 10 ani de inchisoare pentru coruptie sexuala si intretinere de relatii intime cu un minor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu